24.10.2012

Treenien pariin ja heti flunssaa

Ihme touhua. Ei ole nenä vuotanut pahemmin sitten ties milloin. Monen monta vuotta sitten viimeksi.

Viikko tuli pidettyä taukoa liikunnasta Vantaan jälkeen. Ei nyt lasketa parin sadan metrin hölkkää bussipysäkille. Lauantaina kävin kiipeilemässä ja sunnuntaina kävin pyöräilemässä reilu 30km, n. 18km + n. 16km ja vauhti oli suht kevyt. Ehkä se pieni tihku ja märkä sitten auttoi tuomaan nuhaa, kun maanantaina tuntui pientä tukkoisuutta, mutta ei kummempaa. Maanantaiaamuna kävin uimassa 2km kevyttä settiä. Kävin illasta sitten vielä hölköttelemässä 10.5km ja vauhtiin nähden sykkeet oli tiedätte missä... Kyllä se siitä toivottavasti. Tiistaina kävin sitten reilu 9km juoksemassa, vaikka pientä nenän valumista oli.
Tänään keskiviikkona sitten yöllä tuntui kurkku kipeältä ja nenä tukkoiselta. Jäin sitten kotiin lepäilemään, josko tämä menisi tällä ohi. Paljon lämmintä juotavaa juonut, kurkku ei ole juuri enää kipeä ja nenä ei valu niin pahasti kuin aamulla.
tarkoitus oli palata juoksun pariin jo nytten, mutta saa nähdä, saako sitä juostua paljoa enää tällä viikolla. uintia ja pyörää unohtamatta. No, kevyt viikko sitten vielä tähän ja toivottavasti talven sairauden oli tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti