5.5.2013

HCR:lle valmistava viikko, nro 18


Hieno ja aurinkoinen viikko takana, mikäs siinä siis urheillessa! Näin kevään kynnyksellä huomaa, kuinka tuo koulu alkaa viedä verojaan ja ei sitä liikuntaa saa mahdutettua viikkoon ihan rajattomasti ilman, että se on pois jostain muusta.

Maanantaina melko kevyt päivä, kävin aamusta vain uimassa ja pyöräilemässä. Tiistaina prevappuna käytiin porukalla Koivusaaren kiveä halaamassa, mutta ai jestas kun oli kylmä tuuli vaikka aurinko paistoikin pääasiassa. Illasta vielä jumpattiin kuminauhalla ja ilman kotona, jotta saatiin viikon lihaskuntoa tehtyä. Keskiviikkona, eli vappupäivänä kävin aamusta lenkillä valmistavana harjoituksena HCR:lle ja teinkin 4*600m vetoja. Meno oli kyllä aika tukkoisen tuntuista, tiedä sitten johtuiko edellisestä illasta. Vauhtia ei tuntunut löytyvän ilman sykkeiden olemista tapissa. Loppupäivä menikin sitten ulliksella ja mikäs siinä kouhujuomaa nauttien ja herkkupöytien antimia syöden. Ja koska napostelu jatkui vielä illasta kotona, tuli sitten vatsa aivan järkyttävän kipeäksi. Piti mennä nukkumaan etuajassa, koska sänky oli ainoa paikka, jossa olo helpotti edes vähän eikä tuntunut herkkujen nousevan ylös… huh. Torstaina kävin sitten vain illasta pyöräilemässä ja uimassa seuran uintivuorolla. Perjantaina kävin sitten aamusta uimassa ja pyöräilemässä ”viimeistely”treeninä lauantain HCR:lle.

Tuosta uinnista noin. Kyllä sen viikon tauon huomaa heti ja tatsin takaisin saamiseen menee tovi, kun ei käy lähes joka päivä uimassa. Siten saisi varmaan nopeammin menon takaisin päälle. Yritetään vielä toukokuussa saada joku viikko enemmänkin uintia aikaan niin alkaa se tuntuma löytyä hyvin ja ehkä ennätyksetkin paukkuisivat vielä ennen kesää.

Pitää varmaan viikonlopusta kirjoitella oma raporttinsa kun vain ehtii ja jaksaa! Siihen asti, so long!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti