28.5.2014

Viikko 21

Tehtiin sitä mitä kerittiin, muutama ihan ok treeni kuitenkin, kyllä tästä vielä kesä tulee kun kiireet loppuu! :)

MA: pk-pyöräilyä 23km/21,3kmh + uintia 3km/44min
TI: pk-pyöräilyä sis. 10km tempo, yht. 66km/30,1kmh
KE: pk-pyöräilyä 32km/21,3kmh + uintia 2,7km/40min
TO: kynnyksellä (sykkeiden puolesta) juoksua 25,6km/4:41/km, n. 150bpm
PE: uintia 1,8km/24min
LA: pk-pyöräilyä 110km/34,2kmh
SU: kuntopiiriä 35min

Yht: 12h21min, josta juoksua 25,6km/2h, pyöräilyä 7h59min/231km, uintia 7,5km/1h47min ja kuntopiiriä 35min.

Maanantaina citypyörällä kovassa tuulessa reipas tunti. Kävin sovittamassa Sailfishin G-rangea espoossa, ja se istui kuin nakutettu koossa XS!! Sen pistin sitten tilaukseen, mutta harmittavasti loppuviikosta sain viestiä, että se on loppu saksasta, jota saa lisää vasta heinäkuussa. Siispä tilasin Onen, joka ei varmaan ihan hurjasti kalpene rinnalla, vaikka onkin satasen halvempi. Eiköhän se istu myös oikein sopivasti, huippumalli kuitenkin myös! Päälle uintia sitten vielä 3km, vähän pidempiä sarjoja (500m) n. puolikkaan kisavauhtia.
Tiistaina kävin Röylässä ajamassa Heltrin yhteistreenissä kymppitempon, ja aikaa kului Röylän, ehkä vähän Kuusiksen reittiä nopeamalla reitillä 15:01 omalla kellolla, ja matkaa tuli tasan 10km. Ihan ok, tasaiset splitit, ei juuri tuulta ja aurinko paistoi sateen jäljiltä. Loppuosa treenistä pk-ta.
Keskiviikkona vuorossa lisää citypyöräilyä espoon suuntaan, tuulta riitti taas vaihteeksi, samoin vähän kosteutta. Lisäksi uintia tuli 2,7km, jossa mm. 10*50m kovaa n. 38s/45s lähdöllä. Ei omaa kelloa, seinältä katsottuna. Kyllä sitä arvostaa taas omaa kelloa astetta enemmän.
Torstaina oli viikon ainoa (!) juoksulenkki, ihan mukavalta tuntui, mutta kuumahan siinä tuli kun aurinko paistoi! juotavaa ei ollut, ja ensimmäinen kauppa osui matkan varrelle 22km kohdalla, joten en viitsinyt enää ostaa mitään kun kotiin oli 3km matkaa. Ihan hyvä tuntuma, syke karkasi varmasti osin lämmön, osin hikoilun ja nestehukan takia. Samaa kuin aiemmin pidemmillä lenkeillä.
Perjantaina uin vain 1,8km, muuta ei ehtinytkään, mutta kyllä tarkoitus oli uida sentään muutama metri enemmän. Tarkoitus oli simuloida vähän kisaa, sillä 200m lämmittelyä melko kovaa vauhtia (1:28) perään 16*100m/1:30L, ajat olivat kiihtyen 1:19->1:17, avg. 1:18. Jäi 4 toistoa tekemättä, kun pohje hirtti kiinni eikä lauennut ennen kuin suihkuun ja saunaan menin venyttelemään. altaassa venytellen ei lähtenyt. Meno oli alussa todella nihkeää, kuten varmasti tuolla lämmittelyllä pitääkin olla, ja loppua kohden vauhti ja olo vähän paranivat, ei käsissä tuntunut pahalta. Hengitys kyllä tuntui, ei saanut happea hyvin, toivottavasti tila paranee jatkossa.
Lauantaina oli vuorossa pitempi pk-lenkki pyörällä, ja matkaa tuli lopulta hintsun vajaa 110km, Porvooseen ja sieltä kierrellen takaisin. Aikaisin aamusta kun meni, ei ollut paljoa muita liikkujia vielä liikkeellä ja aurinko paistoi komeasti kuitenkin jo! huh, olipa hienoa, ja hiukan rusketusrajojakin tuli käsiin jo ekalta lenkiltä, vaikka kotona jo klo 10 jälkeen. Vauhti oli oikein hyvää, mutta niin oli tuntumakin helppoa! matkasta 95km (ensimmäiset 10km ja viimeiset 5km pois) tultiin 35kmh vauhtia ja 85km (ensimmäiset 20km ja viimeiset 5km pois) tultiin 35,5kmh, fiilis oli, että ehkä se vauhti kesäksi tästä pyörällekin löytyisi.
Sunnuntaina kiirettä piti taas (penkkiurheilua ja opiskelua...), ja kotona illasta sitten jaksoin tehdä vain 35min kuntopiirin, josta sain jalat ja etenkin vatsalihakset jumiin. Vieläkin pientä paineluarkuutta niissä :)

Viikko 22 on kiireinen, mutta onneksi kesän viimeinen kiireinen viikko, ja perjantain jälkeen ei koulua onneksi enää ennen elokuuta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti