5.8.2011

Treeniä treeniä, pakko saada, vaikka mikään ei pakota

Kisan jälkeen iski sellainen fiilis, että tätä lisää. 2 viikkoa vielä kesätöitä jäljellä, jonka jälkeen reilu viikko lomaa ja sen jälkeen koulun aloitus. Toivon, ettei koulussa ole liian kiire, että päivästä liikenee hetki liikkumiseenkin.

Pitää varmaan tehdä suunnitelman poikanen tulevalle syksylle, kun koulut alkaa ja lukkari on silloin kädessä, ja katsoa, mistä sitä vapaata saa. Himoitsen jo kovin ensi kesän kilpailuja, josko sitä olisi saanut treenattua kauden läpi ja valmiina Ironmaniksi syntymiseen "Training for Ironman". Paljon se varmasti vaatii, mutta paljon se myös varmasti antaisi.

Uintia pitää treenata viikottain kunhan hallit aukeaa ja kunhan saan sen kämpän Helsingistä. Sitä ennen mennään avovedellä niin pitkälle, kun kehtaa. Uinti on vaikein laji itselle, mutta siitä saa "helposti" pois 5-7min/km kun oppii uimaan taloudellisesti ja tehokkaasti.

Uusi pyörä on mietinnässä, ja kyllä sen varmaan saan hankittua syksyn/talven alennusmyynnistä/käytettynä, korvaamaan nykyisen hybridin ja maastopyörän. Paranee se vauhti välineitä vaihtamallakin ;) Tämän uskon olevan suurin avittaja Ironmanille, jotta sen saisi läpäistyä kohtuullisessa ajassa (jopa <12h).

Lisäksi mara pitäisi saada kulkemaan sinne 3:40 tienoille varmasti, vaikka yhtään maraa en vielä ole juossutkaan. puolikkaita muutamia. Keväällä viimeistään voisi katsoa, josko jollekin maralle osallistuisi, ihan henksien voiton saamiseksi tästä matkasta. Tai sitten vetää pokkana omana treeninä sen, kuten ensimmäisen puolikkaankin tein, kuten monta seuraavaakin.

Huomenna taas vaihteeksi kallioille kukkuloille kiipeilemään. Taso ei ainakaan ole noussut kesän aikana, kun treeniä tällä saralla on ollut ehkä keskimäärin kerran kahdessa viikossa. Ei vain jaksa, eikä ehdi Helsinkiin, lähimpään paikkaan, kiipeilemään arki-iltoina ja vkl on buukattu täyteen jo ennen kesäkuukausia. noh, syksyllä riittää tälläkin rintamalla työtä, jos aikoo liidata sen 7a reitin vielä tämän vuoden puolella edes sisällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti