5.8.2011

Syksylle ajatuksia ja intressejä

Mitään suunnitelmaa en tee, ennen kuin koulun lukujärjestys on käsissä, sitä ennen mennään nämä pari viikkoa fiiliksellä. Muutama treeni kutakin lajia (juoksu/pyörä/uinti/kiipeily/taido) olisi tarkoitus saada mahdutettua viikolle. Pyöräily onnistuu hyvin, koska se on osa työmatkaa taas ensi viikosta alkaen (tällä viikolla lepuutin jalkoja siitä, vain kaksi lyhyempää lenkkiä pyörällä tällä viikolla ja kerran kävelyllä, kaikki palauttavia kisan takia). Uinti onnistunee myös, koska pääsen uimaan työpäivän päätteeksi pyörälenkin koukkauksella. Juoksu on vähän niin ja näin, miten jaksaa, mutta yritetään edes kerran käydä lenkillä veljen kanssa, kun hän on innostunut retkeilystä ja lukaisipa raamattuni triathlonharjoittelustakin. kiipeily onnistuu vkl, mutta joku arki ilta voisi käydä nurmijärven uudella cavella boulderoimassa ja katsomassa paikkaa. taidoa tulee ensi viikolla vielä vain kerran, koska treenejä ei ole enempää. Seuraavasta viikosta lähtien on kahdesti viikossa ohjatut treenit, joten niihin sitten.

Vaikka ohjelmaa ei ole, ajatuksia on syksylle. Juoksemaan pitäisi päästä, ja kaverin voisi haastaa juoksukisaan puolimaralle, kokonaiselle en taida ehtiä kuntoon enää tänä syksynä (että kehtaisi viivalle lähteä ja siitä vielä maksaa). Tavoitteena voisi olla esim. alle 1:50, koska puolimatkan triathlonissa matka taittui alle 2h, 1:59:5X, eli nippa nappa ^^ ja ehkä tuon jaksaisi tuoreena huomattavasti kovempaa. yrittänyttä ei laiteta.

Juoksun saralla myös lyhyempiä matkoja olisi kiva kokeilla, ja muutamia kyläkisoja onkin luvassa lokakuussa. Ennätyksiä olisi radalla kiva käydä laittamassa kaikilla matkoilla 400m-10000m sekä cooperissa. näiden matkojen tavoitteista ei ole harmainta aavistusta, nelonen alle 1.10, tonni 3.35, cooper 2900m, vitonen alle 22min ja kymppi alle 48min voisivat olla realistisia arvioita syksyn ajoille, jos pääsee vain testaamaan. Ja miksi ei pääsisi ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti