17.3.2012

Viikko ennen Aktiaa

Kauden viimeinen Aktia lähestyi, mutta jääkiipeily kutsui. Posiolle mentiin kahdella autolla täältä etelästä, joten hienot 12h ajomatkat suuntaansa tuli, kun perjantaina lähti ja ma-ti yönä tuli takaisin.

Vk 10:
Juoksu: 41.4km/3h55min (ka. 5:41/km)
Kuntopyörä: 32km/1h00min (32km/h)
Kuntosali: 1h50min
Jääkiipeilyä - riittävästi la ja su aikana.
Yht: 6h45min

Näiden lisäksi tuli sitten jääkiipeilyn ohessa tietenkin aika paljno patikointia ja mäkitreeniä, ja pohkeet huusivat hoosiannaa kyllä kiivetessä ja illasta autolle patikoidessa :)
Salilla olen kyllä jo huomannut, että kyllä sitä jalat vaan vahvistuu ja core samoin. Pitää vielä miettiä, kuinka tuon salitreenin saisi hyödynnettyä parhaiten juoksuun, etenkin pitkille matkoille. Varmasti reidet ja pohkeet tulevat olemaan kovilla triathlonissa ja maratonilla, joten pitää kyllä vahvistaa kaikilta osin niitä.
Uintia ei tullut mahtumaan tälle sirpaleiselle viikolle, mutta jatkossa pyritään ottamaan osaa veteenkin, kunhan tulee täysiä viikkoja jolloin ehtisikin.

Kesäkausi lähestyy kiipeilyssä, joten sillä saralla motivaatio kasvaa vain. Rahanpuute se on suurin puute kun varusteita tarvisi.. Höh. No, yritetään nyt jotain haalia kasaan ja nautiskella kevään keleistä kun pääsee kohta jo ulkokiville boulderoimaan ja kallioille kiipeämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti