8.3.2012

Aktia Cup lähenee, samoin muutkin kauden kilpailut

Vko 9:
Juoksu 70.4km/6h31min (ka. 5:33/km)
Kuntosali 1h30min
Uinti 1.25km/25min
Kiipeily 1x
=8h26min

Ja niin se viikko vaan vierähti. Lauantaina kävin sitten heittämässä pitkiksen pääosin kuivalla asflatilla, joten teitäähän mitä se tarkoitti lopulta - varsinkin kun aurinko paistoi niiiin hienosti. Vauhti oli 16km ajan ka. 5:15/km ja lopun 10.4km tultiin jo ka. 4:45/km, eli aika lähellä maratonin "tavoitevauhtia" (ei ole mitään tarkkaa tavoitetta vielä syksylle). Tuntui kyllä niin hyvältä että ihan pelotti. Sunnuntaina kun piti tyttöystävän kanssa mennä lenkille, ei sitä saanut syystä tai toisesta enää itseään liikkeelle - jäi maanantaille, joten jäi myös juoksun määräviikko -ennätys tekemättä. Näyttää silti ihan kohtuulliselta, kun ei jaloissa paina ja vauhti on kohtuullista.

Kovaa juoksua en ole tehnyt oikeastaan pariin viikkoon, ja huomenna lähtö Posiolle jääkiipeilemään estää loppuviikon treenit täysin - jää se tärkeä n. viikkoa ennen 10km kisaa tehtävä valmistava nopeustreeni tekemättä, jolla olisi ollut tarkoitus hilata itsensä lähelle 40min rajaa. Paluu on tiistaina, joten silloin olisi tarkoitus käydä virittelemässä konetta lauantain juoksuun - jos se ennätys paukkuisi (41:43) kuitenkin.

Kuntosalia olen alkanut ottaa enemmän mukaan ohjelmaan, mutta siitä lisää ensi viikolla :) Sen sanon vain, että oikein hyvältä on tuntunut, kunhan pitää maltin siinä touhussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti