28.3.2012

Viikko 12 - kohti määrää

Aktian jälkeen seuraava tavoitteellinen kilpailu tulee olemaan HCR, joten aikaahan on. Tämän takia tuli otettua juoksuun ohjelmaksi http://vakio.com/met/RT_HM_prog_km.txt

Tätä yritän nyt noudattaa suurin piirtein sinne viimeiselle viikolle asti, ja viime viikko oli tässä ohjelmassa viikko 3. Viimeinen viikko on varmasti kevennetympi kuin tässä ohjelmassa.

Tämän ohjelman "ansiosta" tuli mätettyä uusi määräennätys, joka on nyt 104km @ 5:50min/km.

Kokonaisuudessaan viikkoon mahtui kolme yli 20km päivää, joista kaksi oli yhtenäisiä (tiistaina tuli useammassa osassa, torstaina tuli 5.7km + 21.8km ja sunnuntaina tuli 23.5km). Tuo torstain pitkä sisälsi myös 13.44km @ 4:21/km vauhtia, joten oikein hyvä päivä oli. Vielä kun oli t-paita keli, niin mikäs siinä :) Ohjelmaa en siis täysin noudattanut, ja vetoja en tehnyt sitten lopulta ollenkaan. Sunnuntain pitkis jäi myös vajaaksi, kun tein sen tyttöystävän kanssa @ 6:30/km.

Muuta liikuntaa tuli harrastettua myös 3x kiipeilemään ja 1x uintia. Pyörään ei tullut koskettua, joten se oli ainoa miinus. Tunteja tuli silti oikein hienosti, kun juoksusta itsestään tuli jo yli 10h ja salilta vielä 25min ja uintia 44min. Kiipeilystä tuli läjä myös, mutta niitä on vaikea laskea, joten en laske.

Tällä viikolla tavoite on noudattaa jotenkuten tuota ohjelmaa, ja tavoite nyt olisi:
ma  10km
ti     10km
ke  16km sis. 10km kisavauhtia (4:20-4:15/km matolla)
to   joko lepo tai tuntemusten mukaan kevyttä 8km/8km aamu/ilta
pe  16km sis. 8*1200m (illasta pyörää n. 40km)
la    lepo tai kevyttä 8km/8km aamu/ilta
su   ~30km (illasta pyörää n. 40km)

Lisäksi jos kerran pääsisi uimaan loppuviikosta (epävarmaa, kun pyörä on kaivettu talviteloilta ja pitäisi käydä ensimmäiset lenkit heittämässä myös) ja pyöräilemään ja kerran kiipeilemään, olisi ohjelma hyvä. Muutenkin pyörä tulee korvaamaan aamulenkkejä, joten ehkä sitä jää voimia tehdä laadukkaampia juoksuja muulloin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti