20.6.2013

Hyvää juhannusta kaikille!

Niin se aika menee, ensi viikosta taitaa alkaa taas päivät lyhenemään, mutta onneksi valoa riittää pitkälle syksyyn. Silti tykkään enemmän valosta, sillä treenejä on mukava heittää myöhäänkin auringon vielä paistaessa :)

Huomenna lähtö Inkooseen viikonlopun viettoon, joten eiköhän tämän viikon varsinaiset urheilut olleet tässä. Huomenna ja sunnuntaina pyöräilyä tulee 60km suuntaansa, mutta teemana on retki, joten syke pysynee satasen tuntumassa :)

Alkuviikkoon mahtui hyvin määrää, vaikka se ei varsinainen tarkoitus ollutkaan. Tehoja ei liiemmin ollut, mutta se onkin ensi viikon teema.

MA: aamusta uintia 2.5km, sis. 4*200m kovaa ja 6*50m potkuja kiihtyen. Päälle pyöräilyä. Illasta vielä 1h boulderointia.
TI: Aamusta uinnin yritystä, mutta lasit alkoivat vuotaa, joten treeni jäi tyngäksi vitutuksen kasvaessa ja pidemmän määrän uimisen ollessa mahdotonta. 1.2km kuitenkin, sis. 4*100m kovaa. Hetken breikki ja reilu 100km pyörälenkki kaverin kanssa ja taas hetken breikki ja 10km pk2/kynnysvauhtista juoksua.
KE: 32,5km juoksua@5:04/km. Pisin juoksu ties kuinka pitkään aikaan vaihteeksi. Vähän tuntumaa maratontreeniin, joka koittaa Joroisten jälkeen. vielä toinen pitkä olisi hyvä saada ennen Joroista, koska sen jälkeen niitä ei ehdi kovin montaa enää juoksemaankaan ennen Berliiniä. Vähän lähti syke keulimaan lopussa, kun ei juomaa ollut mukana. Ainoa kauppa, joka lenkille osui, oli 16km kohdalla, ja ajattelin tietty, että seuraavaan kauppaan asti odottelen euroni käyttöä, kun tästä on vielä niin pitkä matka kotiin. Noh, sellaista kauppaa ei sitten enää tullutkaan, mutta hyvin se vauhti säilyi silti.
TO: Kevyttä palauttavaa pyöräilyä 43km ja 1000m korjautuilla laseilla uintia. Eipä ne kestäneet mitään vaan heti oli tippa silmässä. Siispä toispuolista hengittelyä ja kevyttä menoa, lopussa 3*50m kovaa, 34, 33 ja 32s.

Tästä kertyi jo rapiat 12h30min liikuntaa, ja loppuviikko menee kevyissä merkeissä ja juhannusta juhlien :) Ensi viikko tosiaan vähän tehopainotteisempi. Yksi pitkä pyörätempo Teron ehdotuksesta olisi tarkoitus kokeilla alkuviikosta. Keskiviikkona on 800m juoksukisa, mutta siellä ei ihan parasta terää tulla näkemään :)

Kohti juhannusta, kohti kiskoa, ja kohti Joroista! Hyvää lomaa kaikille!

1 kommentti:

  1. Mä ajelin eilen 1h 30min tempoo 37 km/h keskareilla ja vaikka tuo ei alussa oikein miltään tunnukkaan, niin viimeinen vartti oli aika työn takana-tehot meinaa tippua väkisin. Suosittelen :)

    Hyvää juhannusta.

    VastaaPoista