6.6.2013

viikko 22 ja viikko sm-sprinttiin!

Viikko vierähti taas tehokkaasti ohi ja samalla alkoi meikäläisen loma!
Koulussa on ainakin hetkeksi ohi 2 vuoden uurastus kun kaikki kurssit yhteen kasaava tentti on takanapäin.
Tästä syystä treenit olivat aika vaihtelevia ja ei ehkä kaikkein optimaalisimpia valmistavia sprinttiä ajatellen. Ihan kohtuudella koulustressistä huolimatta tuli tehtyä kaikenlaista.
Maanantaina tuli tehtyä pyöräilyä, kiipeilyä ja uintia, jossa mm. 10x100m 10-15s palautuksella kiihtyvästi 1:25->1:20, avg. 1:22,6. Yllättävän hyvin meni ilman ongelmaa, vaikka kehitystä ei ole tapahtunut koko toukokuun aikana uinnissa. Napsun verran kovempaa saisi kulkea vielä ennen heinäkuuta.
Tiistaina oli vuorossa heltri-cupin ensimmäinen rykäsy. Ilman märkäpukua tarkeni ihan mainiosti, vaikka aika turhaan päällä oli juoksuvaatteet...
Keskiviikko meni lukiessa kirjaimellisesti vielä koko päivä eikä uskaltanut poistua kotoa minnekään :-)
Torstaina illasta pääsin taas uimaan, ja seuran viimmeisellä kerralla olikin vuorossa eriskummallisia viestiosuuksia 3*4*25m. Pohkeet siinä meinasi kramppailla, kun koulun takia tuli syötyä ja etenkin juotua huonosti. Selvisin kuitenkin :-)
Perjantaina uudestaan kiipeilemään ja siellä tulikin paljon yrityksiä. Tämän sitten huomasi viikonloppuna ja vielä maanantainakin kipeiden käsien ja selkäfileiden osalta.
Lauantain olin pyhittänyt juoksulle, kun ei ollut juhlia juhlittavana päivällä ja toisaalta pyöräily ei maistunut. Aamusta heti liikkeelle ja ohjelmassa tavoitevauhtista juoksua 4*2km 2min hölkkä (5:00/km) palautuksilla kiihtyen 4:00->3:52/km vauhdeilla. Päivällä vielä reipas vl-lenkki vajaa 12km @4:24/km kilometrien vaihdellessa 4:40-3:58/km välillä. Vielä lopputalveen asti alle nelosen vauhti juoksussa on ollut tiukkaa, mutta sitten tapahtui jotain ja sen jälkeen se on ollut sen verran mukavaa, että se ei enää pelota :-)
Sunnuntaina pyörällä kuusijärvelle katsomaan kisoja, joissa olikin paljon osallistujia ja sää suosi, ainakin katsojalle täydellinen sää ja kävinkin uimassa hieman lähtöjen välissä. Vesi taisi olla 21c, joten ei valittamista. Perusmatkalla joku riisui märkäpuvun pois puolimatkassa, ja ymmärrän ratkaisun kyllä :-)
Yhteensä viikkoon ennen sm-sprinttiä mahtui 11h40min treeniä, ja tästä on hyvä lähteä keventelemään kohti viikonloppuaa, vaikka pääkopalle ja kropalle se onkin vaikeaa. Jalat ja pää haluaisivat mennä paljon ja kovaa,mutta järki sanoo, että parempi levätä. Näin tapahtukoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti