12.7.2013

Kohti Joroista ja viimeistelytreenejä

Viikko 28 alkaa olla plakkarissa treenien suhteen ja matka mökille alkaa. Yllättävän paljon määrää tullu tällä viikolla vielä, mutta niin se pyöräily tuo, jos sitä alkaa vaan kampia pyörittämään edes hieman.

Maanantaina oli tosiaan tuo viimeinen kovempi pyörätreeni tuolla pituudella. Ensi viikolla mahdollisesti vielä yksi "kova" pyörätreeni, mutta sen pituus on vain pieni osa tuosta maanantain treenistä, joten rasittavuus on pientä. Illasta kävin vielä uimassa pääosin kevyttä vähän vauhdikkaammilla pätkillä höystettynä.

Tiistaina kävin juoksemassa melko kevyen saunalenkin Heltrin rykäsyn sijasta. Mielestäni oikea päätös.

Keskiviikkona oli aamusta vuorossa kevyt pyöräily, pk-settiä pari tuntia ja myöhemmin illasta vielä toista tuntia maasturilla lisää pk:ta sateen jälkeen.

Torstaina pyörittelin kampia vähän lisää vajaa pari tuntia maasturilla ja kävin uimassa vielä tuhdin lounaan päälle (en suosittele heikkovatsaisille). Tämä olikin pisin uinti miesmuistiin, kun uin yli 50min ja matkaakin vähän yli 3km. Kevään ja kesän edetessä matka ja aika on vaan lyhentynyt, enkä usko, että siitä ainakaan hurjasti on ollut apua - talvella tuntui kulkevan hyvin, vaikka uikin pidempiä treenejä. Tämä oli kuitenkin hyvä treeni.

Tänään perjantaina oli ensin tarkoitus tehdä omatoiminen triathlonharjoitus, mutta enpä jaksanut lähteä taistelemaan logistisia ongelmia vastaan hyvälle uimarannalle, josta pääsisi hyvin vielä pyöräilemään ja juoksemaan ja tavarat hyvään talteen treenien ajaksi, ja joka olisi riittävän lähellä kotia. Yksin kuusijärvi on aika huono vaihtoehto itselle mielestäni. Siispä aamusta hietsuun uimaan ja kamat kaappiin. Vajaa pari kilsaa uintia ja päälle reilu puoli tuntia juoksua. Juoksu kulki hyvin! 3*2,66km lenkkiä ympäri (8km) ja vauhdit kiihtyen kevyt, reipas, kova (4:31, 4:05, 3:36).

Viikko 28

MA: ap: Pyöräilyä 100km/2h54min sis. 64km tempo@38km/h
ip: Uintia 1.8km/28min sis. 5*100m reipasta (1:18-1:19)
TI: Juoksua 13.1km/1h21min sis. 4km reipasta
KE: ap: Pyöräilyä 61km/2h02min
ip: Pyöräilyä 28km/1h10min
TO: ap: Pyöräilyä 35km/1h50min
ip: Uintia 3.1km/50min
PE: Uinti+juoksu yhdistelmäharjoitus: uintia 1.9km/29min + juoksua 8km

Yhteensä 11h37min. Loppuviikosta ei paljoa ole varmaan tulossa, ellei lyhyttä saunalenkkiä tule heitettyä. Uitua tulee varmaan, mutta varmaan hyvin leppoisasti :)

Hyvää viikonloppua ja nautinnollisia keventelyjä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti