29.7.2013

Treeniblogin päivittämistä ja tilastoja Joroisia kohti kulkemisesta!

Kuten joku saattaa heti ulkonäöstä huomata, blogi sai uuden ilmeen. Katsotaan, jos sitä vielä vähän muokkaisi jatkossakin, mutta mennään nyt tällä hetki eteenpäin, sainpa askarreltua Joroisten kuvista itselle bannerin :)

Viikko 30 onkin mennyt nopeasti ohi, ja tunteja palautellessa tuli vähemmän kuin kuin koko vuonna yhtenäkään viikkona. Sopii siis hyvin kuvaan. Ja ensimmäistä kertaa en käynyt viikon aikana uimassa tänä vuonna, joka sekin sopii kuvaan. Ja vielä jotain ensimmäistä - ensimmäiset mitalikahvit tuli saatua! :)

Paikat tuntui hyvin lähtevän palautumaan mökillä ollessa, ja tiistaina kävinkin jo pyörällä heittämässä vajaan tunnin lenkin palautellen sykkeiden ollessa alle 120. Keskiviikkona kävin pienen juoksulenkinkin heittämässä hyvin alhaisilla sykkeillä ja olihan se vauhti sen mukaista sitten, tuli käveltyäkin ylämäkiin. Torstaina oli pesistä ja futista, ja olo oli sen jälkeen kuin pesismailalla lyöty. Paikat ihan jumissa perjantain ja lauantain, joten niinä päivinä en tehnyt sitten mitään, vaikka tarkoitus olikin. Sunnuntaina kävin heittämässä illalla lyhyen palauttavan juoksulenkin, vauhti oli reippaampaa jo kuin aiemmin viikolla, joten kyllä se palautuminen sieltä jatkuu vielä - pitkälle ensi viikkoon.

Tunteja tuli reilu 3h plakkariin.

Kirjoittelin myös viikkotason treenitunteja ylös tältä vuodelta taulukoihin, ja ne alkavat hahmottua näin 30 viikon jälkeen tältäkin vuodelta.

Tässä on nyt treenattu viime vuoden joulukuun puolesta välistä alkaen säännöllisesti, joten 32 viikkoa on säännöllistä treeniä nyt takana (päättyen Joroisten puolimatkaan). Hieman statistiikkaa kuluneesta treenijaksosta, josta on tullut mukava leppoisa elämäntapa, enkä koe sitä mitenkään tiukkana ja pakkopullana kohti jotain tavoitetta, sillä nautin jokaisesta treenisessiosta omalla tavallaan.

Kaikki treenaamiseni on omien akkujen lataamista, se on omalla tavallaan laatuaikaa, omaa aikaa, mutta kyllä elämässä on muita asioita, jotka ovat treenaamisenkin edellä ja vieläkin laadukkaampia ja arvokkaampia.

Kiitän kaikkia, jotka ovat tehneet elämästäni näin hienoa, treenitunneilla saan ladattua akut, että voin käyttää laatuaikaa niihin rakkaimpiin täydellä sydämellä <3

Treenitunteja yhteensä 365h04min
Keskiarvo kuluneelta jaksolta on 11h25min
32 viikosta 7 on alle 10h ja 25 on yli 10h. Näistä kolme viikkoa on yli 15h.
13 viikkoa on treenattu välillä 10-12h, joka on selvästi suosituin väli ollut.
Mediaani on 11h39min
Keskihajonta on 2h48min

Juoksua on tullut 82h33min/904km = 2h35min/28,25km/vk = 22,6%
Pyöräilyä/Spinningiä/Kuntopyöräilyä on tullut 178h54min = 5h35min/vk = 49%
Uintia on tullut 69h12min/250,6km = 2h10min/7,83km/vk = 19%
Lihaskunnoksi voidaan laskea loput 34h18min = 1h04min/vk = 9,4%

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti