16.7.2014

2 vrk / 15 h / 29 min / 7 s

Tämän kirjoituksen aloitettuani, tämän verran oli aikaa kellossa ja koko ajan vähemmän.

Vajaa kolme vuorokautta enää jäljellä puolimatkan starttiin, jos oletettu lähtöaika on lauantaina klo 11.03 omalla lähtöryhmällä.

Ajatukset ovat nyt tämän päivän jo pitkälti olleet tulevassa viikonlopussa, joten mietin asiaa vähän laajemmin..

Onkohan touhu liian vakavaa, kun Joroinen pyörii päässä päivälläkin ja ennen nukkumaanmenoa? Ei muut kisat tällä kaudella ole sitä tehneet, eivätkä ennenkään. Ei siis voi laittaa liian vähäisen kisaamisenkaan piikkiin?
Eihän tässä pitäisi olla mitään ihmeellistä, kun itseä vastaan kuitenkin haluaa vain kisata ja antaa parhaansa ja nauttia loistavasta tunnelmasta ja siitä kisahuumasta? On sitä muitakin kisoja tullut aiempina vuosina kisattua, joten on voinut verrata esim. Sääksin tai Kiskon kisaa edelliseen vuoteen, joten miksi tämä Joroinen eroaa muista? Jotenkin sitä erityisesti haluaa täällä suoriutua paremmin kuin vuosi sitten, että näkee sitä tekemisen iloa ja tulosta, jota on puoli vuotta tehty tämän eteen? Omaksi nautinnoksi tätä kuitenkin tekee, kisat vaan kruunaavat sen.
Ehkä sitä pelkää laittaa kaikkea ns. yhden kortin varaan. Viime vuonna Joroisilla onnistui niin nappiin, että entä jos tänä vuonna ei kaikki mene putkeen ja päivä on huono ja muuta? Kuitenkin jotain tulosta sitä haluaa nähdä, kehitystä, kerta kisoihin ollaan tultu, vähän kuin mittaamaan sitä tekemistä? Treenit ovat sujuneet käytännössä paremmin kuin viime vuonna, edelliset kisat ovat menneet paremmin kuin viime vuonna, mutta silti, pientä pelkoa on, että entä jos ei täällä onnistukaan kuten haluaisi?
Mutta jos ne kisat, tai kisa, aiheuttavat ajatuksien harhailua useampana päivänä ja iltana, onko se enää kivaa? Pitäisikö siirtyä vain nauttimaan ulkoilusta ja treenailusta, ei olisi tällaisia ajatuksia? 
Tai sitten, pitäisi vaan hankkia vähän itseluottamusta, tai kokea karvaasti pettymyksiä tarpeeksi, niin osaa suhtautua, että niitäkin tulee, "tärkeilläkin" hetkillä, jos kerta harrastuskisat sellaisia ovat.

Kulunut viikko ja joku karkea plääni:

MA: Uintia meressä 2.7km (3*900m)/37min kiihtyen (1:25 -> 1:15/100m) + juoksua 2*2.66km, avg. 4:19/km (4:50/km -> 4:40/km ja 3:55/km -> 3:40/km)
TI: Citypyörällä 24km/1h
KE: Lepo
TO: Uintia meressä x km kevyttä
PE: Pyöräilyä kisakeskukselta T1:lle?
LA: Puolimatka
SU: Lepo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti