20.3.2011

No johan pomppas!

Että minä kirjottaisin joku päivä vielä blogia? Saa uskoa. Näköjään oikeasti. Eihän minulla oikeasti ole mitään kirjoitettavaa, vai onko? Onko kellään muullakaan? No, siihen en ota kantaa. Kai minulle saattaa tapahtua yhtä ja toista, josta kirjoitella vaikka sitten itselle, jos ketään ei tätä ikinä tule lukemaan :)
Motivoiko tämä entistä oudompaan ja tapahtumarikkaampaan ja hullumpaan elämään? Toivottavasti ei sentään. Tällä on tarkoitus tuoda iloa ja piristystä ties kenen elämään, ja onhan se hauskaa lukea toisten blogeja, jotka käyvät samoja asioita läpi omalta kannaltaan ja kertovat tekemisistään ja tavoitteistaan ja unelmistaan. Jokaisellahan sellaisia on!
Tämä blogi tulee kertomaan varmasti 99% vain ja ainoastaan seikkailuistani urheilun maailmassa, johon liitän kuuluvaksi kaiken, mikä vaikuttaa liikkumiseeni, kuten ihana ruoka, sen kokkaaminen ja polttaminen (ei tarkoituksella) sekä suurimmat satunnaiset menot, joista saatan mainita, jos ne häiritsevät (myös sinusta, jos häiritset sitä!) urheilemistani :)
Joinakin päivinä saatan kirjoittaa tylsästi vain mitä tein milloinkin missä ja millaisia ajatuksia ne minussa herättivät, mutta pyrin myös ihmisiä ja itseäni myöhemmin lukiessani säästämään, ja kirjoittamaan monipuolisemmin, hauskemmin, tavoitteellisemmin ja ihmisiä kiinnostavasti. Toivottavasti ^_^ Jos ihmisillä on jotain kommentoitavaa, kommentoikaa! Sitä varten se toiminto on siellä.
Haluan kommenttia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti