28.3.2011

Vaikeeta!

Perjantaina en saanut lähdettyä lenkille, jokin vain painoi. Jalat? Pää? Noh, aika se ja sama, ei tullut mentyä niin ei tullut... Lauantaina yritin ja yritin, mutta ei tullut aamusta kuin reilu vitonen tehtyä kevyesti pk:ta. Sykkeet nousi taivaisiin jo hitaalla sipsutamisella, joten päätin jättää yhteen kierrokseen.

Sunnuntaina olikin kunnon penkkiurheilujan päivä. Aamusta formulaa ja siitä sopivana jatkumona naisten 30km v väliaikalähdöllä ja sitten miesten 50km v väliaikalähdöllä <3 Näiden jälkeen kun päivä olikin jo illassa, päätin lähteä pitkistä menemään. Jäi kaulahuivi kotiin, kun en ajatellut tarvitsevani. vähän ajan päästä juostuani huomasin kuitenkin tuulen olevan ihan järkyttävä ja kaula paljaana. Tuntui jo silloin kurkussa. Nyt maanantaiaamuna onkin kurkku enemmän jo kipeä... jää tältä päivältä liikunta väliin. Eipä olisi tosin ollut aikaa juurikaan..

Eli viikonlopun saldona kipeä kurkku sekä lauantaina 5.25km 6:48min/km ja sunnuntaina 15.6km 7:18min/km(!)

Viikon saldo kokonaisuudessaan oli heikko, 31km juoksua ja 3½h aikaa. Kerran uintia 1.55km ja muutama taidotreeni. Tuskin tulee paljoa parempi viikko tästäkään, jos kurkku jatkaa kipeänä. Saa nähdä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti