25.3.2011

No voe...

Perjantai-ilta häämöttää, viikolla kaksi juoksutreeniä, jotka molemmat minimaalisia. Sentään ensimmäinen kovavauhtinen treeni tuli vedettyä eilen sitten intin cooperintestin. jotan hyvää jos hakee. Kerran käyty uimassa, ja viikonloppuna ei ole hyvä mennä, kun maksaa maltaita.


Nyt kun ulkona vielä on pyryttänyt lunta ja tuullut aivan kauheasti, ja pakkasta koko loppuviikko ilman plussaa, ei näytä hyvältä juoksukeliltä eikä myöskään pyöräilyn kannalta. Josko sitä sitten huhtikuun puolenvälin paikkeilla pääsisi polkasemaan ensimmäisiä pidempiä lenkkejä.


Viikon saldo juoksusta (ma-to)
ke: pk 5.25km 6:46min/km
to: tv-kova 5.25km 4:53min/km


Uinnista
ti: 1.55km hengitysharjoituksia 50-100m pätkissä.


tämän lisäksi merkitään vielä sitten triathlonitonta treeniä


Taido
ma: 1h
to: 1h
pe: 1½h


Viikonloppuna on sitten kirittävää juoksumatkoissa. Hiihtämäänkään en pääse oli sää mikä hyvänsä, kun sukset ovat saariselällä. Ainahan se viikko huipentuu "pitkikseen", joka itsellä tosin on vielä luokkaa ~15km. Eipä tässä tosin huima kiire ole pidentää niitä, koska kauden päätavoitteita on mietitty tässä hiljattain ja yhtään marathonia ei pitäisi olla kalenterissa. Ei ainakaan ennen syyskuuta, jos sen jälkeen jotain keksii :)


Tällä hetkellä listalla on Nummelanharjun hölkkä 10.4 (ja mahdolliset muut samaan sarjaan kuuluvat osakilpailut, koska asun Vihdin Nummelassa), Kiskon olympiamatka 2.7  ja sitten Nokian (tällä kertaa Hml) puolikas 31.7. Kaikki tästä läheltä vielä! Toivotaan, että vedet lämpenee tarpeeksi, että tarkenee uida! En nimittäin ole mitään märkäpukua hommaamassa, jos sitä käyttää pari kertaa vuodessa. hintaa tulee kyllä paljon voitetuista sekunneista (minuuteista) lyhyillä matkoilla. Jos sitä tri-shortsit saisi hommattua, olisi homma hanskassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti