12.4.2013

Uinnista parempaa ja mielekkäämpääkin

Juoksu on aina ollut (ööh, sitäkin vasta 1½ vuotta treenattu, joten tiedä sitten onko aina ollut...) se vahvin laji mielestäni, mutta kyllä uinti alkaa kohta pyyhkäistä ohi, jos tätä tahtia jatkuu. Kulunut viikko ei ole vielä paketissa, mutta 4krt käynyt uimassa tällä viikolla, joista KAKSI oli SAMANA PÄIVÄNÄ, aamu- ja iltauinnin muodossa.

Viikon teemana on ollut nopeus, joten paljon lyhyitä vetoja ja sitäkin enemmän oikein kevyttä menoa välissä ja pitkiä taukoja. Silti tuntuu, että tekniikka jarruttaa kovin kovin paljon, joten sitä yritetään hioa paljolla ja paljolla drillimäärällä ja hitaasti keskittyen. Tässä siis yksi video taas pähkinäksi purtavaksi, muiden muassa:

http://www.youtube.com/watch?v=jtoykY_6H3U

Tarvitsisi vain valmentajan joka treeneihin kertomaan joka setin jälkeen, että mikä mättää ja keskittyen aina yhteen juttuun kerralla. Ei varmaan pahitteeksi olisi kuvata sitä omaa uintia, mutta mites sen teet, jos yksin käyt uimassa ja veden allekaan ei ainakaan ihan tavallinen kamera mene noin vain ilman seurauksia?

Tänään oli muuten hauska ja se mielekäs sattuma, kun uin 8*25m kovaa pitkällä palautuksella. 6 vedon jälkeen samalla radalla ollut isompi mies kysyi, että vieläkö uin vetoja. Sanoin että kaksi, ja hän kysyi jos saa tulla kirittämään. Tokihan se kävi! Rinta rinnan sitten mentiin kaksi vetoa ja oikein mukavaa oli saada sparraaja siihen sivulle, ei ainakaan helpommalla päässyt! tällaista pitäisi olla enemmän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti