16.4.2011

Ohjelman kannattavuus?

Tuli huomattua heti, ettei vaan toimi minulla. Yritetään jatkossa silti vielä :)

Keskiviikko oli taukopäivä, kuten pitikin, sillä menen helsingin pasilaan boulderoimaan. Olipa taas vaikeaa. Luokkaa 6a-6b+ reittejä meni, mutta ihan kaikkea ei otettu koneesta irti, joten ehkä jotain vaikeampaa projektoimalla. Kunhan kesä tulee, pääsee kunnolla treenaamaan joka päivä (ehkei ihan alussa kiipeilyä kuitenkaan joka päivä :))

Torstaina piti olla 5x1000m vedot 4:30min/km, mutta ainoa, mitä sain aikaiseksi, oli mitattua tarkan matkan tuolta vähän kauempaa, jossa on melko tasaista maastoa. Täällä keskustassa ei suuremmin tasaista kilometriä voi löytää :) Noh, juoksuun kun piti lähteä, eihän siitä mitään tullut. Varmaan lämmittelyn heikkoutta, ensi kerralla pitää lämmitellä kunnolla. Tuntui, että henki ei kulje yhtään, kun pisiti vauhtia. Oli kiireinen päivä muutenkin, joten en olisi pidempääkään lenkkiä suuremmin ehtinyt vetää. Huoh (tekosyy tietenkin...).

Perjantaina piti olla palauttava, mutta mistä sitä palauttelua tarvitsee, kun ei edes juossut? Illalla oli kuitenkin taidossa maailman korkeavöisin henkilö Japanin ulkopuolelta vetämässä treenejä, itse Jari Tuominen, 7.dan!! Oli kyllä sen luokan kaveri, että huhhuh. Todella vaativa, mutta osaa tehdä treeneistä mitä monipuolisimmat ja näkee kyllä jokaisen virheen. Ja hänen liikkumisensa... *kuolaa* :D Huipputreenit! Hieman tuli lopussa kolhua kyllä jalkaan, kun taisin itse sen potkaista jotakin toista jalkaan :o Ihme, ettei suurempaa käynyt, koska olin kaksi tappelukierrosta (tenkai, viisi taidōkaa (wakiyaku) hyökkää yhtä taidōkaa (chūyaku) kohti. Kullakin hyökkääjällä on käytössään yksi taidōn tekniikkaluokka, jota hän pyrkii painottamaan suorituksen aikana. Taistelun kesto on 25-30 sekuntia) ja tuli siinä pahasti pataan, muutama ippon, mutta varmaan 20 ipponia tuli itseä selkään tms... Parantamista siis on. Tarkoitus on, että chūyaku  voittaa kaikki :) Vaikkakin suunnitellusti.

Viikonlopunkin suunnitelmat menivät uusiksi, koska koepäivä siirrettiin eilen(!) tältä päivältä huomiselle, joten tänään piti ajaa pyörällä kevään ensimmäinen 45+45km lenkki, Nla-Hki-Nla. Nyt vähän lyhennän sitä, menen vain n. 8+42km, koska menen kavereille kylään Hkiin. Huomenna sitten koepaikalle matkaa n. 40km, joten 40-40 tulossa huomenna. Korvannee minun pitkän juoksun, koska tuon jälkeen en varmaan jaksa enää pitkää juoksulenkkiä (voisi ehkä ottaa lyhyen 10min juoksun? triathlonia ajatellen), kun vasta kevään toinen lenkki tuo.

Noh, ensi viikkoa jo odotellessa, mutta mennään tämä ensin loppuun tällä suunnitelmalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti