30.4.2011

Vappu kotona

Klara vappen med krana vatten, tai jotenkin näin. Ei itse iske paljoa tuolla kadulla tai kuppilassa tai puistoissa istuskella. Kotona siis. Yhden otin illasta, ihan vain koska menee kohta vanhaksi.

Pitää katsoa, josko vielä intoutuu lähtemään illasta/yöstä juoksemaan, kun tämän päivän lenkkiä ei vieläkään ole tehty. Penkkiurheiltu senkin edestä, kun lätkän mm-kisat alkoivat :)

Muuten tästä viikosta, noh, ei ole tullut sitä kovaa viikkoa, kun ei aikaa ole löytynyt. Ma ja ti lepoa, ke lepoa muutoin paitsi illasta sitten juoksufoorumin järjestämään pariviestijuoksuun, jossa oli huisin hauskaa! Molemmat juoksevat siis 3*1km, eli yhteensä tulee 6km. Omat ajat olivat 3.45, 3.55, 3.59, joten alku söi loppua aika rankalla kädellä. Ensi kerralla paremmin! Tutustui myös uusiin ihmisiin ja sai yhdistettyä nimimerkkejä netistä kasvokuviin, joka on ihan mukavaa, kun netissä keskustelee :) Parina wahis, joka juoksikin sitten meistä sen kovemman puoliskon.  Kiitos siitä siis! :)

Torstaina lyhyitä vetoja, kun ei jaksanut aamusta lähteä kovemmalle tasaiselle lenkille. siispä 2*200m, 3*400m @ 4.00/km ja 1*400m max, 1.15, eli @ 3.07,5/km. On se mcmillan aika tarkka sitten, kun jotain 1.15 aikaa taisi lupaillakin 400m matkalle, jos 1km ennätys olisi 3.35min ja sehän on varmaan aika lähellä, mitä voidaan päätellä tuosta keskiviikon juoksuista. Ennen en ole kovempaa edes tosin pinkonut, mutta eipä ole tosiaan kovempia vetoja koskaan tehtyäkään, maksimeja ei koskaan (ennen keskiviikkoa, ja sekin oli sarja, joten kaikkea ei voinut laittaa ekaan mitenkään).

Perjantaina 06.30 herätys, 07.00 ulos ja 07.15 bussilla Veikkolaan, 07.30 kauppaan ja 07.38 kävely/hölkkäillen kohti Kakarsbergiä, eli Kauhalaa. Kiipeilemään siis ulos kauden ensimmäistä kertaa! Jihuu! Alkuun meno oli hyvää, mutta lopussa, alle 1km määränpäästä, tuli missi, kun tiet eivät olleetkaan ihan googlemapsin mukaisia, joten aikaa tuhraantui ehkä noin 30-40min ylimääräistä :) mutta ei se mitään, 09.20 tjs. taisin päästä perille ja matkaa tuli ehkä n. 10km, joten ihan hyvä vauhti kiipeilytavaroiden kanssa liikkumiseen ja osittain metsässä rämpimiseen, heh.

Kiipeily oli hauskaa ja koko päivähän siinä meni, kun aikaa kuluu niin paljon enemmän kuin sisällä, kun linjaa vaihtaa. Ja onhan se träd -kiipeily enemmän aikaa vievää. Kaverilla meni parhaimmillaan 50min yhdelle reitille, kun kakkosti toisen kaverin träd-reittiä, jossa oli kiilat/heksat vähän enemmän jumissa välillä :) Kolmisteen vielä aikaa menee enemmän, joten vain muutama kiipeäminen tuli itselle päivän aikana. Ihan kiva silti, helppo aloitus oli itselle. Yksi yläköysi reitti kakkostaen kaverin trädiä, ja kaksi muuta liidaten (ensimmäiset liidit ulkokalliolla ever!!), 5a ja 5c onsight, oujee ;) Ensikerralla voisi jotain vaikeampaakin koittaa, kun sisälläkin menee parhaimmillaan ne 6b liidaten. Kunhan oppii tuntemaan kallion tavan kiivetä, alkaa varmaan se greidikin nousta lähemmäs sisäseinien tasoa ja yli ;) Eikös se Greidi ollutkin se jumala? Noh, ehkä esteettisyys reitillä tulee vielä itselle edelle. Kunhan sen osaisi nähdä vielä alhaalta käsin ennen kiipeämistä :) Loppuun vielä kuva reissusta.
Jupu, Green Future, 5a, First lead ever on cliffs(!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti